Odin er her ikke mere ...

For ca. 2 måneder siden opdagede vi at Odin havde fået en stor byld i munden, som viste sig at være en knoglesvulst. Jens, vores dyrlæge i Ribe, fjernede svulsten og en del af kæben og han kom sig faktisk forbavsende hurtigt efter en uges tid på opblødt foder. 

Desværre gik der ikke meget mere end en tre ugers tid, før han begyndte og virke lidt stille og mut i det igen. Det viste sig at svulsten var kommet igen! - og vi besluttede at alt afhængigt af hvad dyrlægen sagde, så skulle Odin i hvert fald ikke lide mere end højst nødvendigt. Problemet var også at det ikke var muligt at fjerne mere af kæben, da han jo allerede var blevet opereret én gang samme sted. 

Lena, min seje hustru, tog den lange tur til Ribe alene. Dog først efter at hun havde sørget for at Odin kom en tur ud over markerne, en badetur i søen (hans yndlingsbeskæftigelse) og at han fik sin favroritspise - banan :-)

Meddelelsen fra dyrlægen blev som vi havde frygtet allermest! - der var ikke noget at gøre, og med den hast svulsten var kommet igen, ville det kun have været et spørgsmål om kort tid. Odin havde også tabt en del muskelmasse i de få uger der var gået siden den første operation, så han var helt sikker påvirket. Han havde også været noget stille og mat de seneste dages tid.

Nu mangler vi alle sammen vores bulderbasse :-(

Heldigvis har vi de andre hunde som kan trøste os, men Odin var vores kæledægge som elskede at putte med os i sofaen, og i det hele taget fyldte han meget i vores familie - på mange måder......