Ny billeder af Spencer og forårstræning

Mens vinteren ikke rigtig vil slippe sin kolde hånd om Danmark, har vi så småt fået startet op på forårstræningen af primært Spencer og Emma. Planen er at Spencer skal have sin Brugsprøve her i foråret og så skal vi så træne langsomt videre med ham resten af året. Emma er klar til Markprøverne - i første omgang i Begynderklasse. Hendes sæson begynder i marts, hvor der afviklet et par C-prøver. Resten af sæsonen planlægges ud fra Emmas træningsform til disse C-prøver :-) 

Copperbirch Edison

Spencer vokser godt til - er nu 11 måneder gammel. Træningsmæssigt viser han også rigtig fine brugsegenskaber - det bliver spændende at arbejde med ham og se hvordan han udvikler sig. Der er nye billeder af ham på han Stamside.

Spencer er fra Keith Mathews, Copperbirch Labradors i Nord Irland. Keith har gennem de seneste år filmet og produceret en fantastisk jagt-hunde-trænings-film, bestående af 4 DVD'er og over 6 timers underholdning. Jeg kan ikke mindes at jeg har set noget bedre indenfor hunde-træningsfilm tidligere. Kan klart anbefales :-)
DVD'erne kan købes her