Så er sæsonen i gang ...

Copperbirch Edison

Lørdag den 16. marts 2013 afviklede DRK Region Sydjylland deres årligt tilbagevendende C-prøve (markprøve) i Feldsted. Vi har de seneste år, været fast deltager til dette arrangement, som markerer vores sæsonstart :-)

I år skulle Spencer og Emma med til henholdsvis Brugsprøve og Begynderklasse.

For Spencers vedkommende var det hans første tur, og derfor var det med en vis spænding, at han kom med. Vi har gået til hvalpetræning hos Iben Pytlick, Sporty Gundogs med ham, men siden da, er det begrænset hvor meget han har været ude i den virkelige verden. Det eneste vi har trænet med ham, er lydighed og ganske få basis ting. Han var faktisk forbavsende fokuseret da vi gik Brugsprøven og lod sig ikke påvirke af de nye og fremmed omgivelser. Med maks point på 40, bestod Spencer Brugsprøven.

Jeg har  haft lidt problemer med Emma frie søg og markeringer, hvor hun til tider gik ned i gear, og virkede ikke særlig tændt og fokuseret på opgaven. Det har resulteret i, at jeg har valgt at træne hende alene herhjemme i en længere periode, således at jeg lettere kunne bygge opgaverne op præcis efter vores behov, og kun træne enkelte elementer i få minutter ad gangen. Og med lidt fif fra Iben Pytlick, har Emma fået et dejligt drive, og arbejder igen hurtigt og fokuseret på opgaverne. Emma gjorde det rigtig godt i Begynderklassen og fik en 1. pr.